Workshops

Bloemendéco is al jaren het adres voor Dronten en omgeving voor creatieve workshops. De workshops worden o.a. gegeven voor Kerst en Pasen in het atelier. Tevens kan er op locatie worden gewerkt.

In andere perioden van het jaar kan er op verzoek een workshop worden gegeven, bijv . voor een vrijgezellenfeest, familieuitje, vriendinnen of collega’s. Dit kan zowel ’s avonds als overdag. De workshop kan dan aangepast worden aan de wensen van de groep. Ook voor Groei & Bloei worden workshops verzorgd. Er zijn vele mogelijkheden.

Voor de workshops voor Kerst en Pasen wordt er een open avond georganiseerd. U kunt dan de te maken workshops bekijken en men kan zich opgeven voor het bloemstuk wat het beste bij u past. De kleuren kunnen worden aangepast.

De workshops zijn over het algemeen s avonds van 19.30 uur tot 22.00 uur. Voor koffie met wat lekkers wordt gezorgd. De avonden zijn altijd gezellig. Ook voor diegene die denkt niet creatief te zijn, is de hulp van Cobie Westra aanwezig, waardoor een ieder met een mooi bloemstuk naar huis gaat.